Crama Aramic este o cramă tânără, dar cu rădăcini puternice în istoria locală. Întinsă pe o suprafață de 46 de hectare, crama cultivă 8 soiuri nobile de viță-de-vie din care rezultă 14 tipuri de vin.

Crama dispune și de o sală de maturare a vinului în baricuri de stejar, aflată sub nivelul cramei, la o temperatură naturală controlată. Învechirea vinului în baricuri oferă vinului anumite arome speciale, îi intensifică culoarea și îi oferă o textură mai cremoasă. 

Vinurile de calitate sunt confirmate de rezultatele obținute de Crama Aramic în cadrul competițiilor internaționale.

Medalii obținute

Medalie de Aur, cu Muscat Ottonel demisec 2015, la Vinofest 2016, Vrsac, Serbia, unde au fost premiate și vinurile Roze, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir

Medalie de Aur, cu Fetească Albă 2018, la Competiția Internațională Vinarium din 2019

Medalie de Argint, cu Roșu de Silagi 2018, la Competiția Internațională Vinarium din 2020

Medalie de Aur, cu Roșu și Alb de Silagi, la Competiția Internațională Vinarium din 2021

Crama Aramic

Degustare de vinuri

Se spune că dragostea pentru vin este iremediabilă. Așa ne place și nouă să credem. De aceea, te invităm să ne vizitezi pentru o degustare de vinuri, direct din colecția Cramei Aramic.

Se organizează degustări de vinuri private, de minimum 10 persoane. Creăm pachete personalizate, în funcție de numărul de persoane și preferințele lor. Dispunem de un loc de joacă pentru cei mici, în care aceștia pot petrece timp în siguranță.

Turul cramei

O experiență memorabilă o reprezintă turul organizat al cramei, care include prezentarea și istoricul Cramei Aramic, vizită la podgorie și prezentarea proceselor de producție și de îmbuteliere ale vinului.

Evenimente unice

Crama Aramic dispune de o sală de evenimente, cu o capacitate de 50-100 de persoane, care are ca atracție principală o terasă de sticlă, cu priveliște panoramică către podgorie. Acest detaliu va da o notă unică evenimentului, tranformându-l într-unul memorabil pentru toți invitații.

Pentru evenimente corporate, dispunem de o sală de conferințe. 

Pentru evenimente și pachete personalizate, vă rugăm să ne contactați.