GAMA ARAMIC

ROZE SEC

Roze-ul produs din strugurii Pinot Noir are o culoare strălucitoare și te întâmpină cu arome de fragi, căpșuni, urmând ca postgust să simți note de cireșe albe, zmeură și petale de trandafir. Gustul are un final plăcut, iar vinul este corpolent, cu o bună aciditate.

Îl poți asocia cu aperitive, sushi sau fructe de mare.

Vinul este produs din strugurii din soiul Pinot Noir, cultivați în Silagiu.

An: 2022
Categorie: Vin roze
Palier de gust: Sec
Alcool: 13,30 %
Conținut: 0.75 L

Feminin și efervescent

Vinurile Roze sunt produse prin vinificarea în alb a strugurilor roşii din soiurile Cabernet Sauvignon şi Pinot Noir, iar rezultatul este un vin proaspăt şi echilibrat, cu arome predominante de fructe. Asociate feminităţii şi dualismului, vinurile roze sunt vinuri lejere şi savuroase, preferate în anotimpurile calde și nu numai. Un vin plăcut atât iubitorilor de vinuri albe și roşii deopotrivă, Roze-ul de Silagiu este un vin proaspăt și catifelat, surprinzător și prietenos.

Crama Aramic a reuşit să combine inteligent Cabernet Sauvignon şi Pinot Noir într-o formulă care să satisfacă gusturile sofisticate ale celor care ştiu să aprecieze un vin bun. Limpede și cristalin, cu miros fructuos de piersică albă, cireşe albe și un gust uşor efervescent, Roze de Silagiu poate fi asociat cu aproape cu orice tip de salată, aperitiv, peşte, fructe de mare sau alte surse de inspirație culinară.